Zoeken naar wat moet je doen om je huis te verkopen

 
 
wat moet je doen om je huis te verkopen
 
5 tips om je woning vlot te verkopen.
By zimmo on 04/03/2015 Advies, Verkopen verhuren. Een woning verkopen of verhuren doe je niet elke dag en moet bijgevolg doordacht gebeuren. Boezemt dit jou angst in? Schakel dan een vastgoedmakelaar in. Doe je het liever zelf of wil je kosten uitsparen? Dan geven we je graag vijf praktische tips voor een vlotte verkoop. Schets een correct beeld. Als je je woning te koop of te huur zet, moet je mensen overtuigen om een kijkje te komen nemen. Dit doe je best door een zo correct mogelijk beeld van de woning te schetsen. Neem pen en papier en lijst voldoende informatie op: Hoeveel slaapkamers heeft je huis en hoe groot zijn ze? Wat is de totale woon en grondoppervlakte?
Handige tips voor een bezichtiging van je huis WONEN IN ONS HUIS.nl.
Huis verkopen voor 950. Wat vinden onze klanten? Volg je ons al? Blijf op de hoogte via onze social media kanalen.: Facebook Twitter Pinterest YouTube Instagram. 2018, alle rechten voorbehouden Privacy Statement Disclaimer Voorwaarden. Gratis waardebepaling aanvragen. Vul hieronder jouw gegevens in, dan bellen wij je binnen 24 uur voor een afspraak op werkdagen. Als we bij je langs zijn geweest, weet je.: de waarde van het huis ook in vergelijking tot soortgelijke woningen in de buurt. wat een realistische vraagprijs is. de geschatte opbrengst van je huis. Heb je een specifieke vraag? Stel deze dan in het veld Opmerkingen, zo kunnen we ons goed voorbereiden op ons gesprek. Straatnaam en huisnummer. Gratis informatiegesprek aanvragen. Vul hieronder je gegevens in, dan bellen wij je binnen 24 uur voor een afspraak op werkdagen. Als we bij je langs zijn geweest, weet je onder andere.: wat je kunt verwachten qua vraagprijs en opbrengst. hoe het verkooptraject verloopt. wat je van ons kunt en mag verwachten. hoe snel wij denken dat je woning verkocht kan worden. Wanneer heb je een taxatie nodig? Om een hypotheek aan te vragen moet je het huis dat je op het oog hebt laten taxeren.
20 belangrijke tips voor het snel verkopen van je huis.
Doe zoals kopers straks ook doen. Loop door de straat, bekijk de buurt en loop dan naar de voordeur. Wat valt je op. Kan hier iets opgeruimd, gesnoeid of schoongemaakt worden? Nodigt de woning uit om binnen te komen? Zo ga je stap voor stap iedere ruimte van je huis in. Alsof je voor het eerst binnenkomt. Vind je het moeilijk om kritisch te zijn op jezelf of ben je inmiddels woningblind, vraag dan iemand om met je mee te lopen. Wat zou hij of zij veranderen, aanpassen, opruimen, repareren of schoonmaken? De tweede belangrijkste tip: Geen haast. Gun jezelf de tijd om de verkoop goed voor te bereiden. Tijdsdruk is niet alleen vervelend, maar het zorgt er ook voor dat je minder kritisch bent. Je moet natuurlijk wel de tijd hebben. Moet je gedwongen nu je huis verkopen, maak dan een prioriteitenlijst.
Huis verkopen: stappenplan bij de verkoop van je woning Huis en Tuin: Kopen en huren.
Een makelaar in vastgoed is iemand met ervaring en kennis in de vastgoedbranche en is vaak een doorwinterd verkoper die alle kneepjes van het vak kent. Een verkoopmakelaar zal er alles aan doen om je huis zo snel mogelijk te verkopen en een mooie verkoopprijs te bedingen. Nadeel is wel dat je de makelaar een bepaald bedrag moet betalen, dat je had kunnen besparen als je de verkoop zelf had georganiseerd.
Notaris.nl Zo verkoopt u een woning.
Waarom moet je in Nederland voor de verkoop van een huis naar de notaris? Wat gebeurt er als ik geld op de rekening van de notaris heb gestort en hij gaat failliet? Doe de test. U wilt een woning verkopen? Voorkom veelvoorkomende valkuilen. Doe de test en ontdek waar u op moet letten bij de verkoop van deze woning. Naar de notaris. Hebt u zich ingelezen en besluit u naar de notaris te gaan?
De 10 do's' en don'ts' bij de verkoop van je huis.
Bij de verkoop van je woning kan het veel uitmaken hoe u uw huis presenteert. Ook dien je slim en vriendelijk met potentiële kopers om te gaan. Dit kan veel verschil maken als je snel je woning wilt verkopen tegen een goede prijs. Wij hebben voor jou de 10 dos en donts op een rijtje gezet voor als je je huis gaat verkopen! De 10 dos bij de verkoop. 1 Bepaal een goede vraagprijs; niet te hoog en niet te laag. Een makelaar kan je hierbij helpen. Stel je je voor dat je zelf een potentiële koper bent: wat zou jouw eerste indruk zijn als je bij de woning arriveert? Zou je voor deze vraagprijs de woning willen? 2 Laat goede fotos maken, door een fotograaf. Wanneer huizenzoekers de advertentie zien op huizensites maken de fotos een wereld van verschil. Een fotograaf kan een ruimte gunstig en ook realistisch laten ogen op een foto, van goede fotokwaliteit. Wat geld hieraan uitgeven is het zeker waard. 3 Zorg voor goede marketing van de woning. Maak reclame, vooral op sociale media. Dit heeft tegenwoordig een groot bereik en als je dit vanaf je eigen accounts doen, is het ook nog eens gratis.
Je huis te koop zetten 3 tips om eerder te verkopen dan je buurman Systeem Makelaardij Verkoop je Huis met Sales en Marketing op nr. 1.
De man in kwestie was, net als wij, een NVM makelaar. Een verzoek om de rekening wat te temperen werd trouwens bot geweigerd met de opmerking: het staat in contract, dus de klant moet gewoon betalen. Zo kun je ook zakendoen. Moraal van het verhaal? Als je een contract onder je neus krijgt met enorme opstartkosten. Of een flinke trap na als je de verkoop intrekt of naar een andere makelaar gaat. maak je dan vlug uit de voeten. Je kiest een makelaar om je huis te verkopen. Als hij of zij al flink geld verdient op het in verkoop nemen OF de bankrekening spekt als je de opdracht opzegt, dan heb je de verkeerde makelaar. Ik ben trouwens niet anti-opstartkosten. Als een makelaar laat zien waar het naartoe gaat en je hebt er vrede mee, gewoon doen.
Zelf je huis verkopen zonder makelaar Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Iedereen zegt altijd: dat moet je niet doen, stel dat er wat gebeurd! Praktijk: Makelaars, vooral NVM, doen weinig meer dan een advertentie zetten om je huis te verkopen. En mochten er na de verkoop problemen zijn dan houden ze via hun eigen commissie elkaar ook weer de hand boven het hoofd.
Huis verkopen tips: Waar moet u extra aandacht aan geven?
Gaat u uw huis verkopen, dan moet u natuurlijk allereerst een makelaar kiezen. Echter, een makelaar kiezen is geen makkelijke opgave. Het aanbod is groot. Ga vooral na wat u verwacht van een makelaar en voor welke prijs dit mogelijk is. Kies een NVM makelaar als u uw woning op funda wilt hebben staan. Maar ook als u dit niet wilt bijvoorbeeld bij stille verkoop, is het belangrijk om een makelaar te kiezen die aan uw verwachtingen voldoet. Wilt u uw huis verkopen tegen een lage courtage, dan is Makelaarsland de juiste keuze voor u. Makelaarsland werkt namelijk anders dan de gemiddelde makelaar. Bij Makelaarsland heeft u als verkoper voor een gedeelte zelf de touwtjes in handen. U begeleidt namelijk zelf de bezichtigingen. Want wie kan er nu beter over zijn eigen huis vertellen dan de eigenaar zelf? Ook kunt u afspraken met geïnteresseerden buiten kantooruren plannen en dit gaat uiteraard makkelijker in twee agendas dan in drie. Daarnaast maakt u zelf fotos van uw woning mocht u dat liever niet doen, hebben we een professionele fotograaf die dat graag voor u doet en een aanbiedingstekst voor over woningpresentatie.
Tips: snel je huis verkopen in 4 stappen SNS Bank.
Bovendien weet een professioneel stylist wat een goede indruk maakt en wat juist minder goed overkomt. Het kost wel wat, maar het is een kleine investering als je bedenkt dat het de verkoop van je huis erg kan versnellen. Tip voor een snelle verkoop: professionele fotograaf. Waar je ook adverteert, goede fotos zijn heel belangrijk. Laat het fotograferen dus door een professional doen! Let er wel op dat de fotos het huis niet te mooi maken. Een huiskamer die stukken kleiner is dan hij op de foto lijkt kan bijvoorbeeld een afknapper zijn bij een bezichtiging. Stap 3: huis verkopen. Tijdens het verkopen van je huis ben je vooral druk met bezichtigingen. Is er een serieuze koper, dan volgen er onderhandelingen. Die eindigen als het goed gaat met het tekenen van een voorlopig koopcontract. Verhuis je al voordat je huis verkocht is, denk er dan aan om tijdig een overbruggingskrediet te regelen.

Contacteer ons