Zoeken naar wat moet je doen om je huis te verkopen

 
 
wat moet je doen om je huis te verkopen
 
125 tips om je huis beter te verkopen Trendbubbles. Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Pinterest. RSS. Twitter. YouTube.
Zelf invloed uitoefenen bij het verkopen. Zeg niet, oh ik heb een makelaar in de arm genomen, ik hoef niets meer te doen! Een huis verkopen is best een hele job en jij kunt zelf erg veel invloed uitoefenen op je verkoop. Uit eigen ervaring weten we dat sommige mensen dat niet helemaal snappen. Desiree is namelijk beëdigd makelaar en heeft jarenlang een eigen NVM kantoor gehad. Daarom hebben we besloten om eens een grote blogpost te schrijven over de verkoop van een woning. Super tips om te verkopen van een doorgewinterde makelaar. Trendbubbles geeft je gratis waardevolle tips van een makelaar. Ons advies is eigenlijk ook een beetje een schop onder je kont. Je NVM makelaar kan je namelijk wel een handje helpen, maar je zult zelf ook de handen uit de mouwen moeten steken. We illustreren de blogpost met foto's' waaraan we laten zien hoe het wel of niet moet.
Huis sneller verkopen? Slimme tips! Financieel: Diversen.
Omdat iedereen zijn eigen persoonlijke smaak heeft, moet de woning er toegankelijk uitzien zonder dat deze teveel verbonden is aan jouw eigen smaak. Zorg er dus voor dat je de voordelige kanten van het huis goed belicht en tegelijkertijd zorgt dat jouw persoonlijke historie niet teveel aan het huis verbonden is. Het gaat er niet om dat jij je ooit thuis voelde in het huis; het gaat erom dat je de nieuwe eigenaar een belofte van thuis in de nabije toekomst kunt verkopen. Zij moeten zich straks zelf thuis kunnen voelen in jouw huis. Verwijder dan ook alle posters en fotolijstjes uit de woning maar probeer tegelijkertijd te zorgen voor een huiselijke look. Het is bijna een cliché maar: Wanneer je kijkers langs krijgt, zet dan verse bloemen op tafel en maak gebruik van een spray met de lucht van versgebakken brood of appeltaart. Wat zijn dingen, die je kunt doen voor een betere uitstraling?
Klaar met de makelaar: verkoop je huis zelf RTL Nieuws.
Maakt niet uit, zolang ze maar wat binnenkrijgen. Toon resultaten Verberg resultaten. 26 januari 2015. Klaar met de makelaar: verkoop je huis zelf. Je huis verkopen zonder makelaar. Eén op de 20 huizenverkopers doet het. Maar waar moet je dan op letten? Als je duizenden euro's' kunt besparen door je huis zelf te verkopen, waarom zou je dat dan niet doen? Zo moet 5 procent van de huisverkopers inmiddels denken. Want die nemen geen traditionele makelaar in de arm, maar kiezen voor een internetmakelaar. Betaal je bij een traditionele makelaar al snel 15, procent van de verkoopprijs, voor een internetmakelaar kan je voor minder dan 700 euro klaar zijn. En om je eigen huis te verkopen, hoef je geen succesvol zakenman te zijn.
Notaris.nl Zo verkoopt u een woning.
Waarom moet je in Nederland voor de verkoop van een huis naar de notaris? Wat gebeurt er als ik geld op de rekening van de notaris heb gestort en hij gaat failliet? Doe de test. U wilt een woning verkopen? Voorkom veelvoorkomende valkuilen. Doe de test en ontdek waar u op moet letten bij de verkoop van deze woning. Naar de notaris. Hebt u zich ingelezen en besluit u naar de notaris te gaan?
18 Bewezen Tips om Snel uw Huis te Verkopen.
Deze kan de waarde van uw woning taxeren en een inschatting maken van hoe lang het bij bepaalde prijsniveaus zal duren voordat de woning verkocht is. Om de woning vlug te kunnen verkopen zult u scherp moeten inzetten maar u wilt natuurlijk uw woning ook niet weggeven. Tip 5: val extra op met uw woning op Funda. Vrijwel iedere zichzelf respecterende makelaar zal uw woning op Funda zetten. Tenzij er een goede reden is om dat juist niet te doen. Omdat vrijwel ieder huis wat te koop is op Funda staat zal uw huis niet zo makkelijk opvallen tussen de rest van het woningaanbod.
36 tips om je huis snel te verkopen CreaChick.
Tips tricks 36 tips om je huis snel te verkopen. Binnenkort je huis verkopen? Hier wat tips die ons hielpen snel het huis verkocht te krijgen. Dat is toch wel het allerbelangrijkste. Ruim je huis op. Gooi weg wat weg moet. Haal de helft eruit, stop het tijdelijk in een koffer achter een schot of in de berging, zodat het rustig en opgeruimd oogt. Ruim losse onderdeeltjes, speelgoed, papierwerk en alles wat je kan vinden op. Laat goede fotos maken. De fotos zijn de binnenkomer. Pas daarna gaan mensen de advertentie lezen. De fotos moeten er realistisch uitzien. Niet te groot, niet te klein. Je wil vooral kunnen zien hoe het huis in vorm is, hoe groot de kamers zijn. En het belangrijkste, wat voor sfeer het uitstraalt. Laat goede fotos maken, door een fotograaf. Tenzij je zelf echt prachtige fotos kan maken, dan kan je het wel zelf doen.
5 tips om je woning vlot te verkopen.
Door zimmo op 04/03/2015 Advies, Verkopen verhuren. Een woning verkopen of verhuren doe je niet elke dag en moet bijgevolg doordacht gebeuren. Boezemt dit jou angst in? Schakel dan een vastgoedmakelaar in. Doe je het liever zelf of wil je kosten uitsparen? Dan geven we je graag vijf praktische tips voor een vlotte verkoop. Schets een correct beeld. Als je je woning te koop of te huur zet, moet je mensen overtuigen om een kijkje te komen nemen. Dit doe je best door een zo correct mogelijk beeld van de woning te schetsen. Neem pen en papier en lijst voldoende informatie op: Hoeveel slaapkamers heeft je huis en hoe groot zijn ze? Wat is de totale woon en grondoppervlakte?
De 10 do's' en don'ts' bij de verkoop van je huis.
Ook dien je slim en vriendelijk met potentiële kopers om te gaan. Dit kan veel verschil maken als je snel je woning wilt verkopen tegen een goede prijs. Wij hebben voor jou de 10 dos en donts op een rijtje gezet voor als je je huis gaat verkopen! De 10 dos bij de verkoop. 1 Bepaal een goede vraagprijs; niet te hoog en niet te laag. Een makelaar kan je hierbij helpen. Stel je je voor dat je zelf een potentiële koper bent: wat zou jouw eerste indruk zijn als je bij de woning arriveert? Zou je voor deze vraagprijs de woning willen? 2 Laat goede fotos maken, door een fotograaf. Wanneer huizenzoekers de advertentie zien op huizensites maken de fotos een wereld van verschil. Een fotograaf kan een ruimte gunstig en ook realistisch laten ogen op een foto, van goede fotokwaliteit. Wat geld hieraan uitgeven is het zeker waard. 3 Zorg voor goede marketing van de woning. Maak reclame, vooral op sociale media. Dit heeft tegenwoordig een groot bereik en als je dit vanaf je eigen accounts doen, is het ook nog eens gratis.
Huis verkopen: tips stappenplan.
En wat moet ik eigenlijk allemaal doen voordat mijn huis in de verkoop komt? Deze en veel andere vragen komen veel voor onder huiseigenaren die besloten hebben hun woning te verkopen. In dit stappenplan hoop ik antwoord te geven op al je vragen. En help ik je jouw huis aantrekkelijker te maken voor huizenkopers, zodat het sneller en voor de hoogst haalbare verkoopprijs wordt verkocht. stap 1: voorbereiding. Aan het begin van het proces is het belangrijk een afweging te maken of je een makelaar in de arm neemt, en zo ja welke. Een makelaar is elke dag professioneel met de verkoop van vastgoed bezig is en beschikt over kennis van de huizenmarkt die veel voordelen kan opleveren bij de verkoop van je woning. Een andere optie is om je huis zelf te verkopen.
Tips: Huis verkopen Makelaarsland.
Daarnaast maak je zelf fotos van je woning mocht je dat liever niet doen, hebben we een professionele fotograaf die dat graag voor je doet en een aanbiedingstekst voor over woningpresentatie. En dit alles zorgt logischerwijs voor lage makelaarskosten. Wat doet Makelaarsland voor jou? Ontdek hier wat dat exact inhoudt. Huis verkopen Tips fotos. De fotoreportage van een woning is meest bekeken onderdeel van een woningpresentatie. Een goede, complete fotopresentatie is daarom van belang. Licht en ruimte spelen hierin een belangrijke rol. Wij hebben voor dit onderdeel een uitgebreide pagina met voorbeelden voor je samengesteld, zodat je je woning perfect kunt voorbereiden voor een fotoreportage waar woningzoekers van zullen smullen! Soms is een fraaie fotoreportage niet voldoende om goed gevonden te worden op funda.

Contacteer ons