Meer resultaten voor huis verkopen via notaris of makelaar

 
 
huis verkopen via notaris of makelaar
 
Verkopen via immokantoor of toch niet. JuridischForum.be.
Verkopen via immokantoor of toch niet. 1, 9 jaar 2 maand geleden 24 nov 2007 0038.: Ik verkoop nu mijn huis via immokantoor. Immokantoor heeft een exclusiviteit van 4 maanden sinds 23 oktober 2007, de commissie bedraagt 363, % incl. We hebben een koper gevonden zonder immokantoor. We hebben een bod gekregen van 150.000. Als ik het nu aan hen verkoop, moet ik 75% van de commissie aan de immokantoor betalen. Tenzij ik 3 maanden wacht. maar de mogelijke kopers kunnen niet lang wachten. Heeft iemand wat advies voor mij? 2, 9 jaar 2 maand geleden 24 nov 2007 1958.: U vraagt advies. NOOIT met makelaar verkopen Waarom toch, het kost veel geld en zoals u ziet kunt ge het zelf.
Huis zelf verkopen via notaris of makelaar? Forum Test-Aankoop.
Huis zelf verkopen via notaris of makelaar? Zoek in het forum zoek. Een juridische vraag? Bel Test-Aankoop op 02/542 35 89. Sorteer berichten op: oudste eerst. Huis zelf verkopen via notaris of makelaar? Wat is jullie mening in deze? Momenteel verkopen wij het zelf.
Aanmelding A la Une nieuwsbrief.
Zelf woning verkopen.
All-in tarieven snel per mail in een duidelijke offerte. Zelf uw huis verkopen? Wat te doen.: Zelf uw woning verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Indien u en de koper het eens zijn over de koopprijs, of indien u anderszins van mening bent dat u zonder zijn expertise kunt, is het mogelijk. Zonder verder in te gaan op de vraag of het passeren van een makelaar verstandig is, willen wij hieronder graag een aantal vragen beantwoorden die kunnen rijzen als u besloten heeft de verkoop zelf ter hand te nemen. Wat is een koopakte of koopovereenkomst eigenlijk? Wat is het verschil tussen een koopakte en een leveringsakte? Moet een koopovereenkomst altijd schriftelijk? Wie stelt de koopakte op? Wat gebeurt er na de koopakte? Kan de koopakte even wachten? Moet ik bij de notaris langsgaan?
huis snel verkopen huis verkopen snel huis verkopen via makelaar of notaris.
Huis zelf verkopen via notaris of makelaar? Wat is jullie mening in deze? Momenteel verkopen wij het zelf. huis snel verkopen huis verkopen snel huis verkopen via makelaar of notaris. En hoe weet je bijvoorbeeld of het courtage dat de makelaar vraagt reëel is?
Je huis verkopen Nationale Notaris.
regelingen die betrekking hebben op de verkoopprijs, wijze van betalen en overdracht. de staat van het huis, eventuele verontreiniging. de geschiktheid van de grond voor het beoogde gebruik en bouwkundige gebreken. afwezigheid van bijvoorbeeld asbest, ondergrondse tanks en gevaarlijke stoffen. ontbindende voorwaarden, zoals financiering of woonvergunning van de koper. voor wiens rekening de kosten van de eigendomsoverdracht komen k.k. de betaling van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper. de overname van roerende zaken en de waarde ervan. een regeling met betrekking tot wanprestatie en de eventuele betaling van een boete. wie de notaris kiest die de eigendomsoverdracht zal verzorgen. Voor jou als verkopende partij is het interessant om een koopovereenkomst te hebben liggen voor het moment dat je hebt besloten om te verkopen.
Huis verkopen.
Het saldo dat overblijft, maakt de notaris over op uw rekening. U ontvangt dit nadat de akte is ingeschreven in het Kadaster. Dit is meestal één werkdag na de levering. De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u een NVM-makelaar inschakelt bij verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. De NVM-makelaar staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Wat kan een verkoopmakelaar allemaal voor u betekenen? NVM-makelaar Gaby Balkema legt het uit. Algemene Consumentenvoorwaarden NVM 2015. NVM bezichtigingswijzer verkoop van een woning. Je woning verkopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! Deel dit artikel via.
Het verschil tussen notarissen en vastgoedmakelaars? Oximo.
Andersom is de makelaar wel altijd afhankelijk van een notaris want bij wet is vastgelegd dat de verkoopakte door een notaris moet worden opgesteld. VRAAG NU UW SCHATTING! Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling. Contacteer mij voor schatting. Gelieve alle velden correct in te vullen! Oximo neemt spoedig contact met u op! Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen. Stel je vraag. Hoe werkt het? 10 keer beter. In de pers. Bel ons op 078 487 078. Of bekijk meest gestelde vragen. Bent u bouwpromotor en op zoek naar een professionele partner voor de verkoop van uw panden/projecten? Ontdek dan onze tijdsbesparende, efficiënte aanpak. Schrijf me in. Volg ons op. Oximo is een geregistreerd handelsmerk BIV 504341 BIV.be Wettelijke Waarborg via polis NV AXA Belgium polisnr.
De notaris als bemiddelaar bij de verkoop 1 Kopen Livios.
Bouwen aan morgen. Bouwen, verbouwen of kopen? De notaris als bemiddelaar bij de verkoop 1. Hoeveel is de woning waard? De notaris als bemiddelaar bij de verkoop 1. bookmark_border Bewaar artikel. Welke onkosten mag je verwachten als je je woning door een notaris laat verkopen? En hoe gaat de bemiddeling door een notaris precies in zijn werk? Foto: Durabrik Bouwbedrijven nv. Als je je woning wilt verkopen zijn er grosso modo drie mogelijkheden: ofwel doe je alles op eigen houtje, ofwel laat je het over aan een makelaar ofwel laat je een notaris als bemiddelaar optreden.
archief Zelf je huis verkopen zonder makelaar Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Ik wil helemaal niet zeggen dat het werk van een makelaar super ingewikkeld is of zo, het is alleen wel zo dat er bij het verkopen van een huis net iets meer komt kijken dan bij het verkopen van een kinderwagen. En als je het zelf wil doen maar je moet tijdens het gehele proces op anderen vertrouwen aankopend makelaar van de cliënt, veh en de notaris zoals je zelf aangeeft dan weet je dus eigenlijk niet waar je mee bezig bent.

Contacteer ons