Zoeken naar huis verkopen en kopen bij dezelfde makelaar

 
 
huis verkopen en kopen bij dezelfde makelaar
 
Mag Makelaarsland optreden als verkoop en aankoopmakelaar?
Makelaarsland inschakelen als aankoopmakelaar bij de aankoop van een woning die bij Makelaarsland in verkoop staat is dus niet mogelijk. Als NVM makelaar mogen wij niet als verkoop en aankoopmakelaar bij dezelfde woning optreden. Verschil verkoop en aankoopmakelaar. De verkoopmakelaar behartigt de belangen van de verkoper van een huis.
De 10 meest gestelde vragen over de aankoopmakelaar Robert van der Zwan Makelaardij.
Afhankelijk of u een makelaar nodig heeft voor het kopen of verkopen van een huis, spreken we van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar. Natuurlijk kan een NVM-makelaar de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar. Want zowel van aankoop als verkoop heeft hij veel verstand. Maar hij zal dit dus nooit doen bij één en hetzelfde huis.
Een huis kopen: let op de trucs van de makelaars Huis en Tuin: Kopen en huren.
Helaas stuurt de overheid zijn gebrek aan inhoudelijk financieel 4 jaars inzicht aan met perceelprijzen 1 en dezelfde schatkist. van verschillende tollenaars om te verdelen bij voor lobbycarriere naar keuze VVD/CDA/Pvda letterlijk onze landverraders. Troost is dat makelaars nog schapen zijn in vergelijking met onze zieke tollenaars in ons kabinet. Sellr Nl, 29-01-2009 2038: 1. Het verkopen zonder makelaar is absoluut zeer goed te doen, een technische keurig a e150, neem een hoop onzekerhied weg. Daarnaast is er de taak van de notaris deze helpt bij het koopcontract en de aanvullende voorwaarden. Heel veel succes met de verkoop. Laatste update: 14-07-2015. Rubriek: Huis en Tuin. Subrubriek: Kopen en huren.
Wat kost een makelaar? Ouders Online.
Ik denk erover om mijn huis te verkopen. Ik wil een goedkoper nieuwbouw huis kopen. Is het verstandig om dezelfde makelaar in de arm te nemen die zowel mijn huis verkoopt als waar ik het nieuwbouw huis ga kopen? Zo ja, waarom? Zo nee, waarom niet? Cq waar dien ik op te letten? Ik ben een leek op dit gebied en hoor zodoende graag alle tips en adviezen, bij voorbaat dan ook veel dank hiervoor!
Hypotheken forum Toon onderwerp Eerste bod hoe hoog?
Niemand op dit forum kan je vertellen of een bod van 359 juist is, te hoog of te laag. Je kunt ook proberen een deal te maken met de verkopend makelaar die jullie huis verkoopt en tegen wat extra jullie ook begeleidt bij aankoop van andere woning. Berichten: 2074 Geregistreerd: do 13 sep, 2007 519: pm. Meld dit bericht. Antwoord met een citaat. Re: Eerste bod hoe hoog? door Jonkheer za 01 jan, 2011 734: pm. Is er niet een percentage wat gemiddeld wordt aangehouden voor eerste bod? De makelaar die eventueel ons huis gaat verkopen is dezelfde makelaar van het huis wat we willen hebben.
mag een verkopend makelaar ook de aankopende makelaar zijn? Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Inloggen Log mij automatisch in bij ieder bezoek. mag een verkopend makelaar ook de aankopende makelaar zijn? Ben je benadeeld of juist goed geholpen door een makelaar? Geef hier jouw mening. Plaats een nieuw bericht. 11 berichten Pagina 1 van 1. mag een verkopend makelaar ook de aankopende makelaar zijn? door amgverbeek 13 dec 2006 1026.: Graag zou ik willen weten of een verkopend makelaar van een huis tegelijkertijd ook mag optreden als aankopend makelaar van hetzelfde huis. Vind dit topic leuk. RE: mag een verkopend makelaar ook de aankopende makelaar zijn? door loesje 2 13 dec 2006 1118.: Ja, maar hij moet dit wel met beide partijen bespreken en mag maar 1 keer courtage vragen en volgens mij is dit dan meestal de verkopende partij die de courtage betaald. Berichten: 408 Geregistreerd: 08 nov 2006 2005.: Vind deze reactie leuk. RE: mag een verkopend makelaar ook de aankopende makelaar zijn? door SEH 13 dec 2006 1120.: Het is niet verboden, maar je zit natuurlijk met een behoorlijke belangenverstrengeling. Aan de ene kant dient de makelaar voor een zo gunstig mogelijke prijs de woning te verkopen, en aan de andere kant dient hij zo gunstig mogelijk aan te kopen.
Wat doe ik als Huis verkopen Confido Hemelaar de Meijer.
Wat doe ik als Huis verkopen. Zelf uw huis verkopen is een optie. Via een makelaar kan het ook. Helemaal mooi zou het zijn als u uw huidige woning wil verkopen en een nieuwe woning wil aankopen via dezelfde makelaar.
Spelregels bij onderhandeling 1 Tien misverstanden De Leeuw Blog De Leeuw.
Als een koper zijn eigen huis nog moet verkopen, is er in de meeste gevallen sprake van een ontbindende voorwaarde. Dat houdt in dat ook de verkopende partij er belang bij heeft dat de koper zijn woning verkoopt. Ik mag er toch vanuit gaan dat de verkopende partij zijn of haar makelaar niet voor niets heeft gekozen. In dat opzicht kan het ook prettig zijn voor de verkopende partij als hij weet dat het verkoopproces van de koper ook goed wordt geregeld. Elke makelaar die er een potje van maakt, graaft zijn eigen graf. Stel nu dat de verkopende makelaar het op een akkoordje zou gooien met de verkoper, op voorwaarde dat de koper zijn huis bij dezelfde makelaar in verkoop geeft. Denk je dan dat de koper daar een goed gevoel bij zou hebben? Want die makelaar flikt dan toch ook bij de koper van de tweede woning hetzelfde geintje? En in deze tijd met social media hou je dit soort dingen niet verborgen.
Huis Makelaardij De NVM makelaar in Groningen en Drenthe.
Afhankelijk van of u een makelaar nodig heeft voor het kopen of verkopen van een huis, spreken we van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar. Natuurlijk kan een NVM-makelaar de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar, want zowel van aankoop als verkoop heeft hij veel verstand. Maar hij zal dit dus nooit doen bij één en hetzelfde huis.

Contacteer ons